Näitä villejä ihastuksia lähti tällä kertaa mukaan. |
Valo siivilöityi utuisena metsän siimeksessä. Ps. Muovipussi ei ole hyvä yrttien keruuseen, mutta korin täytyttyä kaikki vaihtoehdot käy...;) |
Kahvitauko luonnonhelmassa on parasta kesäelämää. |
Gourmeeta suoraan metsästä. |
Osa yrteistä pääsi heti tuoreeltaan salaattiin ja iltapalanäkkileivälle.
Osa meni pakastimeen ja osa kuivatukseen.
Salaattiin laittelin poimulehteä, vähän siankärsämöä, ketunleipiä sekä niiden kukkia ja ihania metsäorvokin kukkia. Seassa on yrttien lisäksi ihan perinteistä vihreää salaattiakin.
Siankärsämö edistää ruuansulatusta, joten se sopii hyvin esim. rasvaisille liharuuille tai kalalle. Yrtissä on lisäksi mukavasti makua, joten sitä riittää pieni määrä.
Iltapalanäkkärille kasasin savumakrillia ja ketunleipiä, tilliä sekä jogurttikastiketta.
Ketunleivässä on samaa oksaalihappoa kuin raparperissä, joten maitotuote, kuten jogurttikastike, on ketunleivän hyvä kaveri. Maistuukin hyvältä.
Ketunleipä piristää kivasti rasvaisen kalan makua, kuten tässä leivässä tuota savumakrillia.
Aijai...On silmänruokaa ja kehonravintoa, joiden syömisestä tulee hyvä mieli ja olo; itse kerättyä, luomua, ravintorikasta ja hyvää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)