syysloka

syysloka

tiistai 11. lokakuuta 2016

Näkyy tähtiä

Eilen illalla aloitin joutessani kenkälaatikoiden päällystysurakan. Ja tänään sain puuhan viimeisteltyä.
Näihin laatikoihin ja muutamaan muuhun isompaan sitten pakkaillaan hiljaleen joululahjat. Minusta on kätevää, kun ei tarvitse eri muotoisten pakettinyssäköiden kanssa venkuilla.

Yhteen kenkälaatikkoon mahtuu useampikin pikkulahja, joten eipähän kuusenalus eikä kaapit ole ennen joulua yhtä hallitsematonta pikkupakettikaaosta: esimerkiksi äidin kaikki pikkupikkupaketit saa koottua ja pakkailtua sievästi sekä nätisti yhteen ja samaan isompaan lootapakettiin. Jokaiselle omat isommat lahjuslootat tehneenä, voin käyttää pakettien koristeluihin sekä pakettikortteihin hitusen enemmän aikaa ja vaivaa, kun ei tarvitse "miljoonaa" korttia kirjoitella.
Ja mikä parasta! Näitä voi uusiokäyttää useampana jouluna. Jos kuosi kyllästyttää, niin vaihtaa vain päällyspaperit. Kestävintä jälkeä saa useamman vuoden käyttöön, kun laatikot päällystää kauniilla kankailla.

Ai jeh, näitä lodjuja käyn nyt sitten jo tekemilläni lahjahankinnoilla täyttelemään. Lopuksi sidon vain päälle kauniit koristenauhat ja tilpehöörit nimikyltteineen. (Ne laitetaan sitten aivan vihoviimeisenä, joulukuussa, vähän ennen H-hetkeä, jotta paketteja voi säilyttää näpsäkästi päällekkäin. Jos nauhat ja koristeet laittaa laatikoihin liian aikaisin, nauhat menettävät kauniin muotonsa, eikä pakettejakaan saa pinottua säilytyksen kannalta järkeviin ja tilaa säästäviin pinoihin).

♥ ♥ ♥

Oli pitkästä aikaa pilvinen päivä, tuli ulkoiltua ihan ilman kameraa tällä kertaa. Kaksi lintuauraa teki syysmatkaansa, mutta ne nyt jäivät ikuistamatta. Ostin taipaleen varrelta, hiipivän kaamospimeän taltuttajaksi luomua lakritsiteetä . Siinä on joukossa myös appelsiininkuorta sekä kardemummaa ja muita vähän syksyn- ja talventuntuisia mausteita, sitä pitää kohta käydä maistelemaan. Naatiskella aisteja kutkuttavista ja virkistävistä aromeista ja vain tästä tuikitavallisesta tiistai-illasta.

Paketin sisuksen esimerkki-esine on vain "kuvausrekvisiittaa", eli ihan iki-oma&siskolta lahjaksi saatu, että ei ole kenenkään pakettiin menossa;)

6 kommenttia:

  1. Hei,onpa kivannäköisiä tähti-paketteja. Me like!! Olen ihan hurahtanut tähtiin. Vähän joka paikkaan olen niitä laitellut. Eikä vielä kyllästytä ;) Onkos tuo ihan lahjapaperia vai mitä..? T.Siskosi Kirsi

    VastaaPoista
  2. Hei! Pistän masiinat jo untenmailla ajoissa, että saan katsot rauhalliset yöunet itsekin;) , niin vähän viiveellä tulee vastaus, sori siitä.! Mutta, tosiaan, nuo ovat ihan vaan lahjapaperia. Tuossa paperissa on jopa ihan vähän kiiltävä, muovimainenkin pinta ja tuntuma. Se on hyvä, sillä kestävät paremmin nuissa lootissa sitten nurkatkin. Niitähän tietytsti edestakaisin siirreellään tässä vielä muutama tovi, niin pitää kestää;). Minä tuota paperia ostin jo viime vuonna joulun jälkeisistä alennusmyynneistä, vaan en nyt millään ilveellä muista että mistä!? Oisko ollut Tokmannilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hyvänen aika, kun aamusilmillä ja kaikessa kiireessä kirjoitin ihan miten sattuu, eli kirjoitusvirheitä tuli luokaton määrä, huomasin. Sori siitäkin, vaikeuttaa lukemista. ähh!..grr

      Poista
    2. Oh nou, nyt ei ole enää kuusen alla monia ihanan perinteisiin lahjapapereihin käärittyjä paketteja odottamassa, mitähän tästä tuumisi :D

      Poista
  3. Älä huoli vastauksen kanssa :) Ethän sinä voi koko yötä konetta vahdata! Voi hyvin Tokmannilta ollakin. Olen ostanut sieltä valmiita säilytyslaatikoita,jotka on hyvin samannäköisiä kuin nuo tuunaamasi.T.Kirsi

    VastaaPoista
  4. Huoli pois :D Perinnepaketit ovat kuin kiviä, jotka sitkeästi ilmestyvät peltoon, vaikka niitä kuinka keräisit sieltä pois. Eli aina on perinnepaketeille tilaa :D Ja hyvä niin:)

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)