syysloka

syysloka

perjantai 27. toukokuuta 2016

Hulluinta mitä olette tehneet

".. Suunnittelemattomat päiväunet..", vastasi Leena Sarvi tuohon kysymykseen Kauneus ja Terveys lehden haastattelussa.

Repesin itsekseni ihan ääneen nauramaan.

Joskus harvoin vielä joku sanoo jotain noinkin maanläheistä tässä nykymaailmassa, jossa kilpaa hehkutetaan mitä erikoisempia tekemisiään. Yleisempi vastaus tuohon kysymykseen olisi tänäpäivänä ollut tyylilltään että:
 ".. Joimme vuosikertashampanjaa Kilimanjaron huipulla, inuiittien käsin tekemistä Swarovskin kristallein koristelluista mursunkiveskupeista, angora-alusasuissa.."

Ja eikä tässä elämyshakuisuudessa ole mitään vikaa, älkää ymmärtäkö väärin.
Mielestäni elämyksiä ja kokemuksia saa ja pitääkin hankkia, sillä itsekin pidän kaikesta uuden kokemisesta ja seikkailuista, mutta kaikkien ei silti tarvitse keikkua pilvenpiirtäjän kaiteella, henkensä kaupalla hyvän selffien perässä, jos se on aivan oman luonteen vastaista. Elämykset ja elämää rikastuttavat asiat voivat muodostua niin monesta asiasta, jokaiselle persoonan ja mieltymysten mukaan.

Siinä vaiheessa mennään mielestäni  reilusti pöpelikköön ja ojan puolelle, kun elämysten hankinnasta (omasta elämästä) tulee itseisarvo ja outo kilpailu somessa, parhaan instakuvan hankkimistavoite ja pahimmassa tapauksessa hampaat irvessä hankittu stressitila, että jostain on joka päivä erikoista elämystä saatava ...kele, hinnalla millä hyvänsä ja siitä  kuva kaikille todisteeksi.

Jokaiselle elämä koostukoon siis ihan vain itse haluamistaan elämyshankinnoista, ilman kilpailua tai ahdistuneisuutta muiden ihmeellisistä kokemuksista.
Jos olet onnellinen ja tyytyväinen vähempäänkin seikkailuun elämässäsi, niin ole rohkeasti onnellinen sellaisena kuin olet, väkisin ei tarvitse hakea mitään, eikä varsinkaan siksi, kun kaikki muutkin tekevät niin.
Nautitaan elämästä aidosti, jokainen omalla tyylillään, rennosti vaan:D

Välillä voi pistää elämän risaiseksi vähän tavallisemminkin ja ottaa vaikka suunnittelemattomat päikkärit:D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)