syysloka

syysloka

maanantai 23. toukokuuta 2016

Parvekekristallit


Toivottavasti näistä kuvista saa selkeämmän käsityksen väsäämistäni kristalliriipuksista.

Ideahan on yksinkertainen; rihma- tai siimalankaan pujotellaan vain kristalleita.
Itselläni pisin rihmaketju on noin metrin pituinen, ja päissä on painavat sydänkristallit, jotka pitävät ketjut suorana tuulessakin.

2 kommenttia:

  1. Oi, vau! Nyt näkyy selvästi kristallit, mistä tällaisia kristalleja voi yleensä ostaa? Näitähän täytyy kokeilla tehdä omalle parvekkeelle myös!
    Terv. kukkanen

    VastaaPoista
  2. Tiedätkös, minä tein nuo omani ihan kierrätysmateriaalista. Eli minulla oli sellaisia vanhoja jouluriipuksia, jotka oli vähän kärsineet ja rikki. No, minäpä sitten ajattelin, että nämä otetaan uusiokäyttöön, ja niin niistä syntyi tuo parvekeriipusidea. Mietinkin nuita väsätessä, että esim. rikkinäisiä kristallikruunuja voisi tähänkin tarkoitukseen uusiokäyttää, jos jossain kirpparilla vaikka vastaan sattuisi tulemaan. Mutta, mielestäni kristalleja voi ihan ostaakin jostain askarteluliikkestä/nettikaupoista. Tärkeintähän nuissa on tuo kahden reiän rei´itys, kun niitä siimaan tai lankaan pujottaa nauhaksi. ..Kyllä ne hymyn huulille saa aina kun niitä katsellee; valo siivilöityy niin kauniisti, oli aurinko tai pilvinen sää:)

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)