syysloka

syysloka

lauantai 2. heinäkuuta 2016

Herkkupeppulauantai!

Se iski taas!
Herkkupeppuilu, vaikkei ole  herkkupeppuperjantai.

Tarkoitus oli tänään testata possun sisäfilettä grillissä, mutta usean tunnin pyöräily aamuisen tattaripuuron ja veden voimalla vaati veronsa ja tein nopeamman ratkaisun, eli kasarissa sisäfiltsun haudutus ja loppuvaiheessa kasvikset sekaan.

Että tulikin suussasulavan mureaa.
Ja liharuoka maistuu aina viikon kasvis- ja kalaruokien jälkeen oikein hyvältä. Pyrin nimittäin viikolla syömään vain kasvisruokaa ja parina päivänä kalaa. Sitten voi hyvällä mielin välillä viikonloppuisin herkutella lihallakin.

Ja jälkkäriksi mutustan saunan jälkeen jääkaappikylmää ananasta ja kirsikoita!
Naminami!!
Eilen en iltapäivällä kerennyt mansikkakojulle, vaan mansikat oli loppuun myyty siihen mennessä kun minä sinne ennätin; niinpä ostin etelän hetelmiä. Nautitaan nyt sitten niitä.

Vaan on mulla hyvät herkut. Kyllä kelepoo ihan ääneen sanoa.
Itsellä on tosin vähän antiikkinen olo tuon päivän hiostavan kuumuuden ja pyöräilyn jäljiltä, mutta muuten on ollut taas hieno launtai:

miunmaunmukanen:D

Ei ainakaan käy tällä hetkellä kateeksi tuota eilisen iltamakohmelon vaivaamaa rukkaa, jonka ykäilyt raikaneet jo jonkun aikaa jostain naapurustosta.

Mutta elämä on  :D  ja minä tyttö lähden nyt saunaan hikoilemaan lisää, ikäänkuin ei tänään ois jo sitäkin touhua tehnyt tarpeeksi...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)