syysloka

syysloka

keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Kiipeäiskö seinille


Nyt alkaa olla taas se tunne, että tekisi mieli seinille kiipeillä, kun aurinko ei ole näyttäytynyt moneen päivään ja pitäisi päästä ulkokuvauksia tekemään kunnon valoon.

Onneksi on ollut edes tuo pakastin-projekti pimeiden iltojen ilona. Käsiäni yhteen hieroen hykertelin tänään kaupasta tullessani, kun sain kotimaisen naudan entrecote paistin huipputarjouksesta, kolmasosaan normaalista eli kalleimmillaan lähes 30 euron kilohinnasta. Tuommoisilla tarjouksilla pakastin on kohta itsensä takaisin maksanut säästöjen muodossa. Siellä paisti nyt köllöttää pakastimessa ja odottaa jotain elokuista iltaa ja punaviiniä, paistetut kanttarellit lisukkeena.

Pitäisi vaan pian päästä metsään katselemaan mikä on sieni- ja marjatilanne tällä hetkellä.

Tänään sain vihdoinkin tomaattikeiton keiteltyä. Tein sen  Arlan reseptillä. En tosin kaltannut tomaatteja vaan ihan kuorineen tein arkisen sopan ja juusto oli minulla savusulatejuustoa.

Hyvää oli. Tomaatit olivat ihan justiinsa oikeanlaisia maultaan, sillä tomaattikeittoa ei kannata edes yrittää tehdä mistään raakileista tai kitkeristä tomaateista. Kun tomaatti on hyvä ja mehukas, tulee sopastakin onnistunut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)