syysloka

syysloka

sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Koiruuksia ja kyläluutailua

Oli kiva pistäytyä kyläpyrähdyksellä siskolassa. Herkuteltiin kinkkupiiraalla ja violetilla viettelyksellä, joita hän oli meille kahvipöytään leiponut. Makoisia leivonnaisia olivat molemmat, ja tuota mustikkaista viettelystä pitää kyllä kokeilla leipoa joskus itsekin, oli niin suussa sulavaista.


Leipomusten kaloreita polteltiin sitten Velhon kanssa pihalla; kyllä sai vanha ja luttana nahkapallo kyytiä! Ei siinä kuvaamisesta tullut mitään, kun samalla palloa potkiessa ja temmeltäessä yritin filmata Velho-veitikkaa. Rosvo poloisella oli kynsi pipinä, niin ei päässyt meidän kanssa villisti pihalle temmeltämään. Surkuilmeellä Rosvo katseli minua ja nosti kipeän tassunsa eteeni pöydälle nähtäväksi, kuin sanoen että: "Katso ja kuvaa nyt tätä jalkaparkaa ja anna lohdutukseksi jotain hyvää heeekkua..."

Rosvo-paran jalassa oli pipi.

Kyllä meillä oli Velhon kanssa pihalla hauskaa! Pallo sai kovaa kyytiä. Eikä siinä temmellyksessä kamerakaan enää pysynyt mukana :D

2 kommenttia:

  1. Hei!Siellähän ne bigfootit ovat! Ja lumikin vielä niin valkoisena maassa.Kivoja kuvia olet lopulta saanut vaikka aikamoista hössäkkää oli ;) Velho on varsinainen ikiliikkuja, josta on hankala saada hyvää otosta. Mutta hyvä kamera ja harjaantunut silmä näkyy auttavan tuonkin vauhtihirmun kuvauksessa! Tulehan uudestaan ja anna kameran taas "laulaa" :D T.Sisko

    VastaaPoista
  2. Totta! Lumi oli maassa vielä tuossa vaiheessa tosiaankin, ja mukavaa oli! Pitää tulla taas käymään ja ihan ajan kanssa. Otin paljon kauniita kuvia kauniista kodistanne, mutta tähän postaukseen tuli vain tuommoinen pintaraapaisu, kun värien ja pehmeän tunnelman mukaan sommittelin kuvasarjan. Toivottavasti Rosvon jalka paranee, että pääsee sekin ulos meidän kanssa "riehumaan" :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)