syysloka

syysloka

lauantai 10. joulukuuta 2016

10.12. Kadonnut joulun taika


Jonnekin se on kadonnut.
Joulutaika ja tunnelma.
Ehkä se meni jätesäkkiin tai jäi pakkausteipin väliin, lähti aikatauluahdistuineen sähköpostin matkaan...tai meni jonkun ylimääräisen tavaran mukana rempan alta sekin piiloon.

Yritin sitä eilen illalla ihan jopa väkisin etsiä. Söin posket pallona suklaata ja parit piparit, sytytin kynttilöitä, muut koristeet kun pakkasin oikeastaan saman tien takaisin, kun ne olin esille saanut. Hmmm...On muuten saattanutkin se joulun taika mennä siinä samalla koristelaatikkoon takaisin, muiden joulutilpehöörien mukana, mitä luultavimmin.

Mutta periksi ei vielä anneta, koitetaan sitä taas tänään vähän etsiä.

2 kommenttia:

  1. Hei!Joulun taika-juttuun pitikin muistaa jo aiemmin kommentoida. Itselläni myös näyttää se jonnekin kadonneen.Meillä on täällä jo kuusi sisällä sitä tunnelmaa tuomassa ja lahjatkin pääosin ostettu.Eli isoimmat stressin ja huolenaiheet olisi hoidettu.Voisi siis hyvillä mielin vaan keskittyä fiilistelyyn, mutta...Minne se Joulun taika hävisi? En tunne sitä tällä hetkellä ja niinkuin sanoit, ihan kuin se olisi kadonnut :( Täytyy yrittää alkaa etsimään- vaikka väkisin!! T.Sisko

    VastaaPoista
  2. Hei, tänään sain ihan pikkuisen joulutunnelmaa, kun ostin hyasinttejä. Aattelin, että jotain joulua edes pitää olla. Mullakin on jo kuusi;) Tosin kankaisena ja seinällä roikkumassa !?!:D Olen kateellinen teidän aidolle joulupuulle, joka siellä vihertää ja tuoksuu (nuuskuti nuuskuti...). Viime vuonna minullakin oli peräti kaksi aitoa kuusta ja jo marraskuussa viriteltynä, oi niitä aikoja :D Toista on tämä joulu, on kyllä ihan outo fiilis.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)