syysloka

syysloka

sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Kaksi kevättä

Toukokuussa 20-24.5.2016

Toukokuussa 18.-21.5.2017
Eilinen lauantai meni jotenkin ohi hujauksessa. Mutta niinhän siinä helposti käy, kun on paljon tehtävää. Nyt oli jotenkin jäänyt rästiin kotitöitäkin ja ostoksillakin piti kiertää ihan urakalla. Yht´äkki sitten huomasikin, että on jo ilta.

Katselin tuossa aamukaffetta ryystäessäni, viime vuoden toukokuun touhuja blogistani.
Toden totta, niitä kuvia ja tarinoita katsellessani tajusin, että tämä kevät on todella myöhäinen viime vuoteen verrattuna! Silloin näihin aikoihin oli jo täysi kesä. Tuomet olivat kukassa, mustikka kukki, minäkin mennä viipoittelin valkoisissa hepenissä ja olin vaihtanut kotiin jo kesätekstiilit ja sisustuksen! Vaan entäs nyt! Ei ole vielä moiset käyneet mielessäkään. Lunta on vieläkin paikoitellen pihassa, eikä puhettakaan että tuomi vielä tuoksuisi, kun hädin tuskin on silmun tynkääkään vielä.

Noh, suursiivous ja kesäkoti laitetaan tänä vuonna vasta kun putkiremontti on täysin ohi, toivottavasti kesäkuun alku tuo siihen viimeinkin päätöksen. Sitten on hyvä pestä kaikki matot, kuurata nurkista viimeisetkin remppapölyt ja laittaa muutenkin uutta raikasta ilmettä; ottaa taas tämän vuoden kesä vastaan.

Tänään haaveilen jo kovasti tulevasta helatorstaista, meillä on silloin eräjorman kanssa suunnitelmissa lähteä pidemmälle kuvausreissulle. Toivon niin koko sydämeni pohjasta, että säät suosisivat, olisivat edes kerrankin meidän, yhteisen vapaan ja kameroiden puolella.

Jatkan vielä fiilistelyä näiden viime toukokuun kesäkuvien parissa...jotenkin tämän toukokuun ruskean ja harmaan maan sävyt ei saa energia- ja ilotasoja nousemaan.

Toukokuuta 20-24.5.2016

Toukokuuta 20-24.5.2016

2 kommenttia:

 1. Olipa kiinnostavat kuvakollaasit tämän ja viime vuoden kevättunnelmista - yllättävän iso ero, mutta kaunista molemmissa♥ Taas kisastudiossa...hurjan jännittävä tilanne meneillään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia katsellessa itsekin tajusin konkreettisesti tämän ja viime kevään ison eron. Mukavaa ja positiivista tässä keväässä on se, että tuo kaikki vihreys ja vehreys on vielä edessäpäin.

   Huuuh...onneksi näitä lätkän MM-kisoja on vaan kerran vuodessa :D On vähän liiankin jännää välillä.

   Poista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)