syysloka

syysloka

keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Kesäkelit


On ollut jo kolme päivää niin kesäistä,
niin kesäistä!
Vihdoinkin siis täälläkin päin.

Huomenna olisi vapaata ja kuvausreissu siintää suunnitelmissa. Ostin kesti-rieskaa ja korvapuustit evääksi. Kameran akut latautuu ja punkin kestävät "sukkahousut" on viikattu aamua varten valmiiksi. Luitte oikein.
Parhaaksi toteamani suoja punkkeja vastaan, on pukea ylisuuret nailonit kainaloihin asti niin, että  sukkahousujen "masuresorin" alle vielä laitetaan tyköistuvan valkoisen paidan helma, jolloin kintut ja vatsan seutu turvattu. Selvennykseksi vielä, että nailon-viritelmän päälle puen kyllä ulkoiluvaatteet..en siis tepastele metsässä pelkissä korviin asti vedetyissä ohuissa sukkiksissa😄😆😄 Pitäsköhän laittaa punkki-sukkahousuniksi ihan niksi-Pirkkaan...😄😄😄

Toivon totisesti, että aurinko vielä huomennakin hellisi, hieman epävakaisista säätiedoista huolimatta ja pääsisin kuvaamaan sydämeni kyllyydestä. Näkisin kaikkea mielenkiintoista,  ryystäisin kahvia kannon nokassa ja puputtaisin posket pulleana korvapuustia ja nauttisin elämästä.

Saakohan sitä unenpäästäkään kiinni ensi yönä, kun niin jo odottaa huomista...

2 kommenttia:

  1. Nuo punkkien levittämät taudit pistää kyllä oikeasti miettimään, viitsiikö mihinkään metsään heinikkoon lähteä ollenkaan liikkumaan. Tuo sukkahousujen ja paidan yhdistelmä voisi kyllä olla tosiaan ihan toimiva suojautumistapa. Joskus juuri ajattelin sitä, että pitäisikö alle pukea pitkät kalsarit, mutta totesin että nehän on aivan liian kuumat kesällä käytettäväksi. Näin miehenä nuo sukkahousut tuntuu tietysti hieman oudoilta, mutta kuten itsekin mainitsit, niin eihän noita kukaan näe sieltä pääli vaatteiden alta. Tosin jos tulee kuuma, niin takki onkin sitten pidettävä kiinni, jollei halua esitellä niitä sukkahousujaan. Tietysti paras vaihtoehto on tämä. https://www.aprilli.fi/karnevaalikauppa/tuote/morphsuit-sininen/3819/
    Eipähän pääse punkit mistään välistä ryömimään sisään. Suojaa myös hirvikärpäsiltä. Tosin saattaa pelästyttää muutaman vastaantulijan. Taidampa lähteä tästä kauppaan etsimään sukkahousuja. Pituudesta johtuen tuskin niitä kainaloihin asti ylttyviä tuskin löytyy, mutta kun nyt edes paidan päälle ylttyvät löytyisi. Vai joutuuko niihin sitten laittamaan henkselit, jotta pysyy ylhäällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, toden totta. Lisääntyneet punkkimäärät ja niiden levittämät taudit on kyllä tuoneet varjon luonnossa liikkumiseen. Kaiholla muistelee niitä aikoja, kun sai näilläkin seuduin kesäisin huoletta viilettää kesähepenissä pitkin ahomaita. Nykyisin se on hikipäässä, varpaista kaulaan asti vaatettuna hiippailua. hihh...henkselit voisi tosiaan toimia, jos ei meinaa punkkisukkikset ylhäällä pysyä ;)

      Poista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)