syysloka

syysloka

maanantai 20. kesäkuuta 2016

Savupönttö ja sushia


Juhannusviikko alkoi oikein riemukkaasti ja aurinko paistaa sekä vettä sattaa....(taitaa tulla kesä....)

"Muru" eli muurikka on nyt hankittu ja kasattu.
Ahkeruuspalkinnoksi ostin sushia, pakastelaltaasta vain tosin, mutta kyllä sekin pahimpaan sushin tuskaan kiireessä uppoaa. Joskus on vaan "umaamin" makua saatava.

Vaan huuuh....
...oikein "kitkerä vesi silimistä valu" (isäni sanoja lainaten), kun laitoin taas innoissani wasabia liikaa jokaiseen suupalaseen. Mutta kun se on vaan niin hyvää.

Minulla on ihan kelvollinen tulisen ruuan sietokyky, syön chiliä lähes ruuassa kuin ruuassa, vaan joskus tulee ylilyöntejä.
Edellisen kerran näin kävi kotiväen luona vieraillessa.
Olivat ostaneet erittäin tulista sinappia. Noh, minä tietysti luulin, että se taas näitä "ns. tulisia sinappeja", jotka eivät yleensä minusta tunnu yhtään miltään. Vaan tämä sinappi lunasti oikeasti lupauksensa ja tälläkin chilin syöjällä  "kitkerä vesi vaan silimistä valu.."
ja olen kyllä saanut kuulla asiasta :D

Mutta sitä sinappia olikin sitten itselleenkin ostettava ihan kaksin tuubein matkaan. Kerrankin IHAN oikeasti tulista sinappia ja mikä parasta, ilman yli-imelyyttä, mikä monissa tulisissa sinapeissa on oheismakuna.

Näin.
Juhannusviikko on saatettu käyntiin hienoissa ja tulisissa merkeissä :)

4 kommenttia:

 1. Nam. Ammattimaisen siistin näköistä sushia. Nälkä tuli.

  VastaaPoista
 2. Hyvää oli, vaikka ei ainahan se tuore on parempaa. Mutta tänään sai sushihimon hetkiseksi näilläkin pakasteversioilla taltutettua...(ja nyt nauraa..)Tajusin, että minähän olen kirjoittanut tuon blogiin väärin! Täytyypi het´ korjata....:D :D

  VastaaPoista
 3. Onko nyt varmasti hyvin kasattu ettei joku jalka ole vaikka väärinpäin ym. ;)

  VastaaPoista
 4. Ammattitaidolla kasattu:D vai näyttääkö se siltä, että olis päin peetä koottu.!?..:D Tuo luukkukin menee kyllä ihan kiinni asti, se tuossa kuvassa on vaan raollaan. Pitää laittaa sitten testikuvaa itse ruuanlaitosta, jos vaan tohkeissaan muistan kuvata :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)