syysloka

syysloka

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Yöjuoksua ja ostopäätöstä

Nyt on savustimen ostopäätös tehty.
On tutkittu tarkkaan ja ajankanssa erilaisia malleja, ominaisuuksia, tehoja. Tutkittu arvosteluja, katseltu käyttökokemuksista vidoita ja luettu lehdet ja blogikirjoitukset.

Valintani on Muurikan Nokkela savustin- ja grilliyhdistelmä.
Näppärän kokoinen, voi käyttää parvekkeellakin ja helppo pitää puhtaana.
Laadukas merkkikin.
Lopullisen niitin tähän ratkaisuun kuitenkin antoi katsomani "juutuupi" video, jossa isoa lohifilettä parvekkeella savusteltiin. Ja savuhaitat olivat todella kohtuulliset.
Juhannuksena pääsen sitten testailemaan ..uujea!

Nappasin nuo kuvat sähköyhtiön lehdestä, kun siinäkin sattumalta tuo "silmäteräni" oli.

"Vaivaton ruuanlaittokaveri"..hii!

Savustin ja kaikki mitä siinä voin ruuaksi laitella, pyöri vielä yömyöhäänkin niin kiivaana mielessä, ettei unikaan tahtonut tulla. Onneksi telkkarista tuli Jukolan viestin yöjuoksua, eli yösuunnistusta.

Minun oli ihan kamera otettava käteen, sillä lähtötilanne näytti siltä kuin silmissä olisi jotain tähtisumua, pölyä, meteoriparvea tai mitä liekkään universumin loistetta :D

Visualisti minussa poimi siis urheilutapahtumasta ihan jotain muuta mitä se oikeasti oli.
Pimeässä ja sateessa joutuivat suunnistajat tarpomaan, ei ollut eilen valoisasta suviyöstä tietoakaan. Ei äkkiseltään katsottuna uskoisi, että tuossa suunnaton suunnistajien lauma porhaltaa.


2 kommenttia:

  1. Itsekin katsoin tuon kyseisen tapahtuman lähdön, siinä on jotakin niin mystistä ja sykähdyttävää! Jotenkin uskomatonta kun noin monta "valopäätä" ryntää metsään etsimään rasteja :D En ole ennen suunnistuksesta tykännyt, mutta tuota Jukolan viestiä ja varsinkin sen lähtöjä on tullut katsottua hämillään jo monta vuotta :) Ehkä se johtuu siitä kun tapahtuma on metsässä/luonnossa ja metsässä harvoin näkee noin paljon väkeä :)

    VastaaPoista
  2. Minäkään en yleensä seuraile suunnistusta, vaan tuo Jukolan viesti on jotenkin mystisesti vangitseva tapahtuma sen ainutlaatuisuudessaan, että jos kohdille sattuu, niin tulee katsottua. Etenkin siis tuo yösuunnistus (en koko yötä tosin katsonut, ja se maalihan sulkeutui siis vasta tänään klo 14., että taatusti on viimeisetkin ehtineet perille:D ).

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)