syysloka

syysloka

torstai 23. maaliskuuta 2017

Tuulta, tacoja ja talkoosuunnitelmia

Viikonloppuna olisi pitkästä aikaa jotain pientä vaihtelua peruskaavaan. Luvassa olisi ensimmäiset pienet kevättalkoot ja taco-iltamat. Mikäs sen hauskempaa, kun on luvattu auringonpaistettakin!

Tuuli, se oli tänään tuskallisenkin tuivertava.
Sai tehdä paikotellen töitä reisillä ihan tosissaan, että pääsi ylämäessä ja vastatuulessa eteenpäin.
Markettiin sisään astellessani tyrskähdin ääninauruun, kun näin kuvajaiseni kaupan tuulikaapin peilistä. Piponi oli tuulessa sinkutellessa nousut tötteröksi ylöspäin: olin kuin Aake Kallialan esittämä, "Apua-ukon" kaveri 😂

 🚳🚴🚵

Viime viikonlopun kebabrulla-herkuttelujen jälkeen, olen tämän viikkoa elellyt ihan vain kaurapuurolla ja kasvisruualla. Eilen illalla kokeilin tehdä testierän pinaattipastaa, vaan en ollut reseptiini täysin tyytyväinen, joten testailu jatkuu. Sitten kun olen tyytyväinen taikinaan, pistän ohjeen jakoon. Harmi, kun itse kerätyt nokkoset ovat jo pakastimesta loppuneet, olisin mieluusti tehnyt nokkospastaa niistä. Onneksi pian alkaa taas uusi keräilykausi ja saa villiherkkuja mutustella tuoreena ja pistää talvenvaroiksi pakastimeen.

Jk. Alennuskorista lähti matkaan tuommoiset pitsillä somistetut, ruudulliset kangastabletit. Aika söpöset, arkikattauksen silmänilot.


2 kommenttia:

  1. Hei!Ootan innolla pinaatipastan resptii! Kivoja kuvia Sulla taas täällä:) t.sokuri- hiirulainen.

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitos kauniista sanoistasi ♥ Täytyy tosiaan vielä hieman hioa tuota pastataikinan koostumusta ja rakennetta, maku oli jo suhteellisen kohdillaan. Sitten pistän reseptiä välittömästi tänne jakoon :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)