syysloka

syysloka

sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Kellottelua ja herkuttelua


Kesäajassa ollaan.
Viikonloppuna ei tullutkaan helleaaltoa, jota kielipitkällä odotin. Ei tullut ei. Eilenkin sateli lunta.
Noh, pienimuotoista kevättalkoilua on jo tehty. Ruukkuja, multia, siivoilua ja varastojen järkkäilyä.

Isommat kevätkunnostukset tehdään sitten vasta, kun putkiremppa on lopullisesti ohi. Sen osalta onkin kohtapuoliin ne karmeimmat ja jännittävimmät ajat edessä, kun todelliset purkamiset ja rakentamiset alkaa kotosalla. Mutta, toivotaan että huhtikuun loppuun mennessä olisi jo hommat ohi ja kaikki olisi entistä ehompaa.

Talkooruokatouhut oli perjantaina aurinkoiset, vaikka sää oli kaikkea muuta kuin valoisa. Pahvilautasilta rennosti vaan tarjoiltiin ja herkuteltiin broilerijauhelihalla täytettyjä takoja ja tortilloja, muovirasiat koristivat pöytiä, vaan siitä viis. Hauskaa ja rentoa oli.

☆ ☆ ☆

Ai että, vaan melkeinpä parasta oli eilen illalla saunan jälkeen rääppiäisherkutella. Kylmänä mutustella tähteeksi jääneitä, rikkoutuneita taco-kuoria, joita dippailin jämäsoossipurkkiin😋. 

Aurinko ei nyt sitten antanutkaan kunnollista kuvaussaumaa lähteä tänä viikonloppuna joutsenräpsyjä ottamaan. Vaan...onpahan tämä ollu puuhatäyteinen viikonloppu muutenkin. Ei ole aika ainakaan pitkäksi käynyt.2 kommenttia:

  1. Voi, mitä herkkuja:) Tsemppiä urakoihin <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos ♥ Sitä tsemppiä varmasti vielä monta kertaa tarvitaan tulevana kuukautena. Pääasia, että kesäksi pääsisi jo normaaliin eloon ja rauhaan. Täytyy tosiaan välillä vähän herkutella, että jaksaa tätä mylläkkää täyspäisenä ;D

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)