syysloka

syysloka

lauantai 1. huhtikuuta 2017

1-vuotias ♥

Tänään on Onni on lauantai -blogin syntymäpäivä.

Olen käynyt viimeiset pari viikkoa melkoista "Jaakobin painia" ja kehityskeskusteluja itsekseni, että miten jatkan tämän blogini kanssa tästä eteenpäin: jatkanko, ja jos, niin samalla tyylilläkö vai teenkö muutoksia vai pistänkö koko homman telakalle.

Lopputulos oli, että en voi tätä nyt lopettaa, vaan täytyy jatkaa ainakin toinen vuosi, että näen, miten vuodet eroavat toisistaan tai tallaako sitä aina vaan samaa rataa. Varmaan tallaakin, mutta silti. Tarkastellaan siis vielä ainakin toinen vuosiperioodi. Hauska sitten verrata näitä vuosia, valokuviakin, että kehittyykö siinäkin hommassa vai käykö ihan päinvastoin.

Mutta mutta!!!

Jotain uuttakin on kuitenkin luvassa:
Da daaaa!
Tähän rinnalle on ilmestynyt Onni on lauantain -rinnakkaisblogi; Helmipuuroa!
Sieltä löytyvät nyt sitten tulevat reseptit ja ruokahorinat. Ulkoasultaan molemmat blogini ovat yhtenäiset, sillä haluan, että ovat tunnistettavasti samaa "perhettä".

Alla olevasta Helmipuuro -kuvasta tai sanasta klikkaamalla pääsee tutustumaan toiseen, 
uutukaiseen blogiini.

Tämä Onni on Launantai -blogi jatkaa nyt selkeämmin valokuvaus- ja päiväkirjablogina, jossa etenkin luontokuvat ja tunnelmat, näyttelevät jatkossa yhä suurempaa osaa blogin sisällöstä, arkitouhujen ohella.

Toivottavasti tämä jaottelu selkeyttää sekä lukijoita että itseänikin. Täytynee vielä ajan myötä katsoa, jatkanko tässä blogissa ihan näin tiivistä postaustahtia, sehän on tähän asti ollut oikeastaan päivittäistä, joitakin poikkeuksia lukuunottamatta.

Summa summarum, tämä yksivuotias tormakka blogi siis jatkaa, ja kun tuosta yllä olevasta Helmipuuro-otsikosta tosiaan klikkaseepi, niin pääsette tutustumaan tämän blogin uunituoreeseen pikkusiskoon.

Ja hei, tämä ei ole mikään aprillipila! Sekin päivä tänään on; paremmankin päivän olisin voinut blogieni syntymäpäiväksi valita, näin jälkikäteen ajateltuna.

Juhlavaa launtaita 😉😄

Pieni koostelu siitä, millaisista kuvahetkistä kulunut, ensimmäinen blogivuoteni on koostunut.

Kevät ja kesä 2016

Syksyä 2016

Alkutalvea ja joulua 2016

Viimeisin neljännes; eli kevättalvi 2017.


2 kommenttia:

  1. Paljon onnea 1-vuotiaalle blogillesi!! Kiva,kun päätit vielä jatkaa. Ja onnea myös uuden blogin johdosta! Terveisin Sisko

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos :)
    Tämä on mukava tapa pistää tapahtumia ja valokuvia muistiin. Minusta on kiva katsella täältä valokuvia ja muistella mitä sitä on tullut tehtyä ja nähtyä. Tuon ruokablogin halusin tehdä erilliseksi, kun huomasin, että paljon sitä tuota ruoka-aiheista postausta näköjään vuodessa tulee, niin selkeämpi olla erillisenä blogina ne sörsselit sitten :D Katsotaan minkälaiseksi se Helmipuuro sitten muodostuu.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)