syysloka

syysloka

maanantai 10. huhtikuuta 2017

Pikkuhiljaa pääsiäistä kohti


Tähän alkuun, tiedotusta Helmipuuroa -ruokablogin parannuksista, joita eilen illalla tein, ihanan lukijani kysymyksen havahduttamana. Eli nyt sivupalkin kaikissa pienissä kuvissa on linkit, jotka johtavat kyseisen kuvan aihealueen postaukseen. Kiitos vielä lukijalleni tästä hyvästä huomiosta

🐦🐦🐦

Ja sitten maanantain tarinoihin.
Vaalivalvojaiset on valvottu ja kaikki on toivottavasti virvottu Palmusunnuntaina oikeen tuoreeksi ja terveeksi. Eilisestä Palmusunnuntaistahan alkoi nyt sitten hiljainen viikko, tai piinaviikoksikin sitä on kutsuttu. Hiljaisen viikon jokaisella päivällä on oma nimensä. Tänään on malkamaanantai.

Pääsiäinen siis lähestyy huimaa vauhtia. Mukavaa. Pääsee pitkiksi pyhiksi rauhoittumaan ja puuhastelemaan kaikkea mukavaa. Parasta on yhteinen vapaa ylkän kanssa. Eilen illalla päätettiin, että tänä vuonna ei tehdäkään lammasta, vaan vaihtelun vuoksi luultavasti ihan vaan possua, timjami-konjakkikastikkeessa. Kalan savustuskin taitaa tänä vuonna jäädä vappuun. Vaan eepä tuo mittään..kerkii sitä vappunakin savustaa, on luntakin silloin toivottavasti vähemmän maassa, nyt sitä on vielä turhankin paljon.😆

Kuluneena viikonloppuna käytin aikaa jo kodin pääsiäisvalmisteluihin, siivoilin ja pientä koristeluteemaakin laittelin. Melko hillitysti tänä vuonna mennään. Viime vuonna villiinnyin kirkuvan keltaisesta, sitä oli joka paikassa, vaan tänä vuonna keltaistä löytyy lähinnä vain munankeltuiaisista.  Vaihtelu virkistää. Jätän narsissitkin kauppaan: syötävät yrtit saavat hoitaa vihreyden ja pajunkissarykelmä lasimaljassa antaa graafista silmäniloa. Pikkuisen pistin niihin blingiä, eli muutamat kristallit ja höyhenet roikkumaan.

Jk. Turkoosi muna tuli vihreällä 😄 elintarvikevärillä.?! Sivelin pinnan sillä kauttaaltaan ja huuhtelin ylimääräiset pois. Tuli oikein kaunis väri mielestäni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)