syysloka

syysloka

tiistai 25. huhtikuuta 2017

Pönttöjä

Kotiväen pihapönttö, jossa on asukkaita riittänyt.

Pönttö, joka löytyi keskeltä metsän rauhaa.

Sunnuntaina katselemani "Ulos luontoon Kevät seuranta" -ohjelma sai minut pläräilemään läpi viime keväänä räpsimiäni pönttökuvia.

Ohjelmassa oli hauska kuva,  jossa oli kottaraisen pönttöjä laitettu huima määrä metsän puihin. Veikeän näköistä, kun oli pönttöjä vieri vieressä joka puussa, eri tasoissa ja "kuvan" kantamattomiin lähes.

Minulla tähän postaukseen valikoitui vain pari, kevätkaipuun vihreää, pönttöotosta. Tulee hyvä mieli nuita kuvia katsellessa, kun kevät on nyt niin myöhässä (täällä siis ainakin), että meinaa väilillä usko mennä koko kevään tuloon.

2 kommenttia:

  1. Hei! Minä sain tänään uuden tittelin,"pönttökeisari". Rekisteröin Miljoona pönttöä-kampanjassa meidän pöntöt ja sellainen titteli napsahti:) 25 pönttöä odottaa asukkaita. Täytyy varmaan asettaa kyltti tien varteen: "Asunto esittely" ;) Viime viikolla ensimmäinen västäräkki havainto. Kevättä odotellessa.. Täällä sataa räntää just nyt! T.Sisko

    VastaaPoista
  2. Heheh hehe ja iltoja, pönttökeisari :D No nyt on siellä oikein rekisteröityä majoitusta linnuille mahtavasti. Hyvä juttu! Täällä myös kurja sää, lunta, räntää, loskaa ja harmauttaa maa ja taivas täynnä. Ei ole västäräkkejä meillä vielä näkynyt, on niin tahmeaa tuo kevään tulo, kertakaikkiaan! Äh!

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)