syysloka

syysloka

tiistai 18. huhtikuuta 2017

Eka päivä

Vähän väsynyt, mutta onnellinen.

Työpäivä uudessa paikassa on vajaa tunti sitten saatu päätökseen. Kiirettä, paljon askelia ja uutta opittua on aivokapasiteetti pullollaan. Jännittäviä kääteitä, hienoja asiakkaita sekä työkavereita ja inspiroiva ympäristö.

Postailuaikataulu tulee näiden uusien työkuvioiden myötä muuttumaan. Aikaisemmin koitin (ja yleensä ehdinkin) saada kello viiden tai kuuden maissa päivän tarinat ja kuvat pulkkaan, vaan nyt ei siihen aikatauluun ehdi millään. Ja varmaankin jokunen päivä jää tarinat tekemättäkin. Panostan tähän harrastukseen enemmän sitten vapailla ja viikonloppuisin.

Mutta nyt lähden suihkuun, vedän lököasun ylle, nostan koivet hetkeksi seinälle ja selailen hetkisen töistä lainaamaani mielenkiintoista villiyrttiopusta (kesää jo silmällä pitäen😎)
... sekä olen iloisen kiitollinen tästä päivästä.2 kommenttia:

  1. Hei!Aika mukavan näköinen ja kovin suloinen 💖tyyppi tuo koira:) On sulla mukava työkaveri! Tsemppiä tuleviin koitoksiin👍 T.Sisko

    VastaaPoista
  2. On se :D Ite ei jouda noin letkeesti päiväänsä viettämään, mut nyt on kyllä kieltämättä asento vähän samanlainen:D Jaksaa taas huomenna innolla lähteä kohti seuraavia haasteita...jihaaaa!

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)