syysloka

syysloka

tiistai 23. elokuuta 2016

Pysähtyminen


Tänä iltana on otettava pieni pysähtyminen ja hengen veto ...oikein syvä sellainen.

Tuntuu, että kesän jäljiltä on jostain syystä semmoisen ahnaan kiireen tuntu edelleen päällä. Olisi "muka" ehdittävä tekemään ihan kaikkea ja koko ajan. Pää on jo menossa seuraavaan projektiin, kun sata entistäkin on vielä työn alla kesken.

Moista päätöntä vouhketta kun tarpeeksi kauan jatkaa, eikä ymmärrä ajoissa rauhoittua, tekee yleensä keho jossain välissä lopun kiireestä. Alkaa tulla pikku kremppaa, lenssua tai sattua haavereita.

Kun sydän lyö kuin siansaparo ja kaikessa tekemisessä on päällimmäisenä kiireen tunne, eikä mikään tunnu enää hyvältä, on otettava aikalisä itsensä kanssa.

Siispä, To DO -lista tyhjennykseen ja vain tärkeimmät esiin tälle ja huomiselle päivälle ..eli hengittäminen ja kehon kuuntelu :D Ja vähän yrttiteetä päälle. Kakkuhetki ystävien kera taitaa olla valitettavasti toiveajattelua tähän saumaan, mutta ajatuksena kovin ihana.

Pistin tuoretta minttua hautumaan teeksi ja sekaan kuivattua puna-apilaa. Minttu tekee kipuilevalle masulle hyvää ja on raikkaan virkistävä tuoksultaan. Puna-apila taas! Oijoi, mikä ihana tuoksu, kun pussin suuta raotti. Ja terveyshyötyjäkin sillä sanotaan olevan verisuonisairauksista vaihdevuosioireisiin. Tiedä niistä, mutta teessä se on todella ihana lisuke. Minun lempi villiyrtti/kukka teejuomiin jo pelkän ulkonäön sekä tuoksunsa puolesta. Aisti-iloa joka solulle.

Nyt minä nautiskelen vaan ihan hipihiljaa ja paikallaan hetkisen...ja yritän olla miettimättä mitään.

..Kuppi ihanaa yrttiteetä rauhoittaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)