syysloka

syysloka

sunnuntai 28. elokuuta 2016

Myrsky-yön venetsialaiset

Myrsky antoi vaikuttavat puitteet venetsialaisten viettoon.
Tuuli tuiversi kovalla voimalla, Rauli-myrskyn riepottelemana isot petäjät huojuivat kuin heinät tuulessa.

Oikein hauska ja kultturelli viikonloppu takana. Valokuvanäyttelyä, keskusteluja, seurapelejä, saunomista, hyvää ruokaa ja seuraa. Rannan yömyöhäinen ilotulitus jäi tänä vuonna väliin, kun lämmin huopa houkutti myrskyistä ulkoilmaa enemmän.

Testasimme häränhäntäpataa Roomalaiseen tapaan, Coda alla Vaccinara,
tällä herkullisella reseptillä, joka löytyy tässä ihanasta Casa Rocchi -ruokablogista. Voin kertoa, että tuoksut, jotka ruokaa laittaessa levisivät asuntoon, olivat taivaalliset. Ja niin höpsösti kävi, että en muistanut valmista härkäannosta kuvata, kun niin innosta puhkuen kävimme vihdoin tuntien päästä maistelupuuhiin. Siinä vaiheessa havahduin karuun todellisuuteen, että kuva jäi ottamatta, kun haarukat ja veitset olivat jo kello viiden asennossa tyhjällä lautasella ja suupielessä karehti vain hyvän ruuan loihtima tyytyväinen hymy. Pasta-annoksesta muistin otoksen edes hätäiseen napata.

Häränhännät eivät ole kiireisen päivän ruoka, vaan sellaisen vapaapäivän, kun on ruoan valmistumista odotellessa aikaa pelailla pitkästä aikaa Jatzy-turnaus ja kuunnella  Oopperan kummituksen teemalaulu (Phantom of the Opera) tai katsoa vaikka koko musikaali
.


2 kommenttia:

  1. Nam näyttääpä hyvältä! Pitääkin tehdä taas häränhännistä pataa kun täälläkin vähän viilenee.
    Tosi kiva, että olit löytänyt meidän blogiin :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Teillä on aivan ihana blogi! Aion testailla sieltä jatkossakin paljon reseptejä, valinnan vaikeus vaan, että mistä aloittaa. Häränhäntä reseptinne oli mahtava, sitä aioin suositella kyllä ihan kaikille! Ja viimeisinkin postaus ja meloniresepti yksinkertaisuudessaan, raaka-aineet pääosassa, houkuttelee pakonomaisesti testaamaan. Onneksi löysin Teidät, pääsee arkea pakoon milloin vain, vaikka arjen ja paukkupakkasten keskelläkin :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)