syysloka

syysloka

perjantai 13. tammikuuta 2017

Mutsin marketista


Se on perjantai ja kolmastoista päivä. No, onneksi ei sentään maanantai ja kolmastoista..hhrr.

Mutta viikonloppu eessä taas, jippikaijee!
Viikonvaihteen suunnitelmiin liittyvät mm. nuo kuvapiirroksen, mutsin marketista haalitut, vanhat ja kaunokaiset kakkuvuokaset. Mutsin marketti, eli äidin varastot ja niiden hyllyt ovat hieno paikka, sieltä löytyy aina kaikkea tarpeellista, mielenkiintoista tai muuten vaan mukavaa tai vanhaakin esinettä ja asiaa. Itse en perinteisiä kakkuvuokia omista yhtää kipaletta, tai no yhden suorakaiteen muotoisen patee-vuo´an vain, mutta en muuta, siksi piti idean iskiessä, mutsin markettiin kiiruhtaa ensi hätään kysymään, löytyykö ylimääräisiä, ja löytyihin sieltä!

Leipominen ei ole minun juttu, äiti sen sijaan on jauhopeukaloiden ja suussasulavien leivonnaisten mestari ja vuokia on hänelle kertynyt vuosien varrella kaikenkokoisia sekä muotoisia. Omiin tarkoituksiini lainasin ja sainkin näitä pieniä, alle litran vetoisia vuokia. Yksi taitaa olla aika vanhakin, monet paistokerrat nähnyt, ajan patinoima ja kolhima vuoka tuossa joukossa, luultavasti ihan mummon peruja oleva, mutta ihan toimiva peli vieläkin, ainakin minun salaperäisiin kokkailu tarkoituksiin.

Mutta, mitä näihin vuokiin sitten rakentuukaan, niistä ja niiden sisällöstä lisää tuonnempana, tänään huokastaan hetki ja puhalletaan viikon rasitukset ensin pois poikkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)