syysloka

syysloka

perjantai 6. tammikuuta 2017

Pakastetaan petivaatteita

ja pistetään currypata tulille!
Paukkupakkasissa on se hyvä puoli, että silloin on hyvä tuuletella ja raikastaa tekstiilejä, antaa pölypunkeroille hyrykyytiä😄

Ja iltasella, ulkoilmassa päivän pakastettujen petivaatteiden väliin pujahtaminen on oma kiduttavan kiehtova kokemus; yhtä aikaa hirveä, kun kylmä peitto sivaltaa ihoa, ja samalla eufoorinen, kun lämpö alkaa hiljalleen palautumaan, kehon reagoidessa ja verenkierron vilkastuessa. Tunne on raukaisevan rentouttava, vähän kuin avantopulahduksen tai saunomisen jälkeen. Tulee raukeus ja uni helposti, ainakin sillä hetkellä, kun peiton alla on taas turvallisen lämmin olla.

Lämmöstä puheenollen, pakkassäillä currypata maistuu lämmittävine mausteineen jopa tavallistakin paremmalta (omassa "mitä kaapista löytyy" -curryversiossa on mm.; chilia, currya, kurkumaa, kookosmaitoa jne.) Jouluruokien jälkeen virkistäviä makuja, joista kehokin herää talviunestaan.

Kyllä kelpaa loppiaisesta nauttia. Illalla naatiskellaan lisää vapaapäivän suloista ja vietetään pötköttely/telkkari-ilta, oikein pop cornien kera. Pitkä, rento sekä rauhallinen viikonloppu on kyllä välillä mitä ihaninta mannaa ihmislapsen sielulle sekä ruumille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)