syysloka

syysloka

tiistai 31. tammikuuta 2017

Viikonvaihteen summausta

Tammikuun viimeistä päivää viedään. Tuli muutaman päivän postaustauko tähän blogi-päiväkirjaani, ei tarkoituksella, mutta tuntui vaan muut askareet vievän kaiken ylimääräisen ajan.

No mutta, summataanpa tähän nyt kerralla tiivistetysti viikonvaihteen puuhailuja.
Vietettiin pienet synttärikekkerit, miesmaun mukaan, eli yksinkertaisesti ilman turhia rumeluureja. Pistettiin paistia pöytään ja vähän elettiin vaarallisesti, eli otettiin valkoviini valokuvausreissulle matkaan, se tipattomasta tammikuusta sitten, mutta jatketaan tipattomalla helmikuulla. Vaan olipa meillä äärettömän hauskaa viiniä lipitellen ja hihitellen. Sää oli ihastuttavan keväinen. Valokuvattiin ja nautiskeltiin ulkoilmasta, katseltiin kuinka sinisellä taivaalla lenteli pienkone verkkaisesti, lähistöltä oli kaadettu petäjiä, joten ilmakin tuoksui vahvasti pihkalta ja keväältä. Illalla saunottiin ja maisteltiin puolukkajäädykettä. Se on muuten hyvää! Vielä sitä tuolla pakastimessa on jemmassakin, vaikka tein vain puolikkaan satsin, en muistanutkaan sitä mainita siinä jäädykepostauksessa. Aioin takuulla hyödyntää tuota reseptiä toisenkin kerran, vähän eri marjoilla kenties, vaikka tuo puolukka sopi kyllä kertakaikkisen hyvin ko. herkkuun.

Eilen oli ns. perusmaanantai, ei mitään erikoista, mutta kuitenkin niin kiirettä (saamattomuutta), etten ehtinyt, kuin kuvia läpi käymään iltamyöhään tätä postausta varten. Mutta, nyt ovat kuvat valittu, ja tekstinkin ennätin tässä sopivassa rakosessa jorinoida, että ei muuta kun tarinat eetteriin ja huomenna aloitellaankin sitten jo helmikuuta😊


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)