syysloka

syysloka

torstai 13. lokakuuta 2016

Pitääkö olla huolissaan?

"..Kun talonyhtiön pihatalkoiden aikaan mielummin katson kotona telkkaria sälekaihtimet kiinni?" Nimimerkki: Lahjaton

 tai

"..Hukkuukko Kuopio kohta koirankakkaan, kun nykyisin tuntuu kaikilla kuopiolaisilla olevan yksi tai kohta vähintäänkin kaksi koiraa, että pitäisikö tästä olla huolissaan.?"

Tässä on vapaasti mukailtuna otteita viime torstain ´Pitääkö olla huolissaan?´ -ohjelmasta. Ja tänään tätä herkkua saadaan taas lisää. Tämä ilahduttava uusi ohjelmauutuus on nyt tullut muutamana torstaina, ja olen nauranut sen parissa ihan silmät vedestä sumeana. Minuun tämän ohjelman huumori uppoaa penteleen hyvin! Kirjailijoista /toimittajista sekä vierailijajäsenestä koostuvan paneelin  vastaukset ovat niin hersyvän hulvatonta sanansäilää ja tekstituotosta, että ei voi muuta kuin ihastellen kuunnella.

Olen NIIN iloinen, että tälläisiä ihan uusia ja hauskoja ohjelmia pullahtelee tarjolle.

Niin, ja mitä tuli vastauksiin:
Pihatalkoiden osalta ei tarvitse olla huolissaan, sillä panelistit innostuivat jakamaan jopa vinkkejä siihen, millaisin menetelmin näitä pihalla rehkiviä naapureitaan voi sitten huomaamattomasti tarkkailla sälekaihtimien välistä.

Ja Kuopiossa koirankakan sijaan, olisi enemmän syytä olla huolissaan, ainakin Kari Hotakaisen mielestä, humoristeista. Niitä kun on siellä joka kadunkulmassa vähintään kaksi ja torilla satoja; siellä on suorastaan suomen humoristikeskittymä: mutta kuten sitten lopussa todettiin, jossainhan sitä pitää olla paikka jopa humoristeille ja koirillekin. ;)

♥ ♥ ♥

Mitäs muuta mainittavaa tähän torstaipäivään: No putkipekka kävi lounasaikaan vaihtamassa pesukoneeseen liitettävän hanan käyttöventtiilin ja rakkaalta ystävältäni tuli mukava kirjeylläri! Kirjekuori oli, hieman vajavaisten osoitetietojen vuoksi, seilaillut vaikka sun missä, ja nyt vasta löysi oikeaan osoitteeseen.  Mutta ilo ja onni, että perille kuitenkin löysi. Sieltä sisältä putkahti kaksi hienoa ja näin pimeän aikaa todella tarpeellista heijastinta, vielä oikein led-valolla varustettuna, kyllä nyt kelpaa pimeällä ulkosalla hiippailla!
Kiitos siis BF ihanasta syysylläristä


Pitäisiköhän tästäkin puusta olla huolissaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)