syysloka

syysloka

perjantai 21. lokakuuta 2016

Perjantaina pihaovet potkaistaan auki

Päivän ilouutinen on, että Haloo Helsinki -yhtye palaa keikkatauolta. On sitä odotettukin! Siitä tuo raflaava otsikko: eli fraasi heidän Perjantai -biisistään, joka sattui natsaamaan päivän postauksen teemaan sopivasti.

Sillä muutoin ei todellakaan ole riehakas eikä raisu viikonloppu luvassa.
Ehei, tässä mökissä ei kuulkeespas potkita ovia selälleen, ei. Ihan vaan teetä lipitellään, kudotaan tossuja sekä lapasia ja ennenkaikkea...

..KERÄTÄÄN VOIMIA TULEVAA VARTEN :D

No, vähän ajattelin (ihan rauhallisesti vain) käydä kenties valokuvanäyttelyssä, kirjastossa, kierrellä ostoksilla hakemassa perustäydennystä: kuten kynttilöitä, kahvia, pesuaineita ja sun muuta pientä. Näiden lisäksi pitää tietenkin valokuvata ulkoilun ohessa.

Pienellä jännityksella odotan, joko sataa lumihiutaleita tänä viikonloppuna. Niitä on sitten kiidettävä, jalat sutien ja pipo kenossa, pihalle kuvaamaan. Kylmän kauden kuvauksia varten, aloin neulomaan itselleni "valokuvaushanskan", jonka ideana on se, että kuvatessa tarpeelliset sormenpäät ovat vapaina/paljaina ja muut sormet pysyvät lämpimänä.

Ai niin, että mihinkäkö minä niitä voimia kerään.!? 
No siihen, että rankka juhlakausiputki on auttamattomasti edessä!
Silloin ei sukkia neulota ja istuta teemuki kourassa torkkupeiton alla silmät puoliummessa, ei!

Jouluun asti on luvassa yhtä "kinkeriä" ja riehkaisua toinen toisensa perään, joten kaikki voimanrippeet pippaloissa ravaamiseen pitää varastoida nyt tarkkaan...

...KASVATTAA KISAKUNTOA SUORASTAAN...

Sitä nimittäin vaaditaan,  ja paljon!
Tulossa on peräkanaa pyhäinpäivää, isänpäivää, pikkujouluja, itsenäisyyspäivää (linnanjuhlakutsua odotellessa), syntymäpäiviä ja vielä itse joulu sekä uusivuosikin olisi jaksettava juhlia!!?!

Pittää syyvvä ja juuvva; kaikenlaisia herkkuja ja happamia mehuja, glögejä ja mitä näitä nyt kaikkia onkaan. Niitä kun nautitaan viikonvaihteesta toiseen, niin ruppee jo kysymään keho voimia ja kestävyyttä; vain hyvin valmistautuneet, tuon rumban, kunnialla ja vaurioitta jaksavat läpi kahlata.

Huh, huh..on..on...
melekonen pileputki edessä, menee kyllä alkuvuosi täysin tuosta toipuessa...tuumii hän, ja siemaisee teetä rauhoittuakseen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)