syysloka

syysloka

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Kahvia, kovia paketteja ja koleaa säätä.

Näissä koleissa säissä on sellainen hieno piirre, että ulkoa sisään astuessa aistit heräävät ja terästäytyvät eloon moninkertaisena. Astuin tuossa aiemmin viluisena kahvilaan sisään ja aistini olivat räjähtää ihanasta kahvin tuoksusta, lämmöstä joka hiipi kehoon, puheen sorinasta ja lopulta kuuman, tuoreen kahvin mausta, joka lämmitti sisuskaluja ja stimuloi jokaista makunystyrää kielenpäällä.

Olo oli siinä hetkessä äärimmäisen tyytyväinen, euforisen onnellinen ja jopa jouluinen, sillä nyt on kaikki joululahjaostokset kutakuinkin tehty. Tänä vuonna olen lahjaostoksiini erityisen tyytyväinen, sillä ne ovat ajatuksella hankittuja, tarpeellisiakin ja hemmottelevia muistamisia rakkailleen. Edessä on lahjuspuuhien osalta enää (sitten jossain vaiheessa, kun on hyvä ja sopiva fiilis) minulle mieleinen puuha eli paketointiurakka. Se on kivaa touhua, jos saa rauhassa ja kiireettä tehdä.

Minulle on tärkeä asia, että saan tämän lahjaosuuden tehtyä hyvissä ajoin pois alta. Ihan näin aikaisin  jo syksyllä, sillä en halua stressin partaalla riehua joulukaupoilla, ruuhkissa hikoillen, haalia hätäisenä jotain ja tehdä täysiä hutihankintoja, joihin huomaamatta palaa rahaa hurjasti, vaikka silläkin summalla olisi saanut paljon paremmin kohdennettuja ja ajateltuja lahjahankintoja. Juosten kustuna, ei tule tästäkään touhusta hyvä.

Vaan nyt voin rauhallisin mielin käyttää joulua edeltävät ajat kaikkeen muuhun. Yksi stressi pois mielestä ja hartioilta. Harvoin olen kuitenkaan ihan näin aikaisin eli lokakuuna alusta jo, saanut urakkaa hoidettua, mutta tänä vuonna, on ollut suunnaton onni ja ilo tässä asiassa myötä, ihanat lahjat ovat kävelleet vähän kuin itsestään vastaan.

Ps. Kävin Sundaville- köynöskasvin kanssa suihkussa, tarkennettuna siis; Sundaville on päässyt sisälle  yöpakkasten alta ja suihkuttelin sen lehdet puhtaaksi kesän pölyistä. Se kukkii parhaillaankin ja voi aivan upeasti, niinpä kovasti toivon, että se talvehtisi onnistuneesti ja olisi taas ensi kesänä samanlaisessa tai vieläkin uljaammassa loistossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)