syysloka

syysloka

tiistai 18. lokakuuta 2016

Kultahilettä ja keltaisia neulasia


Kaivelin talvivaatetta esille jo urakalla. Toppatakkia ja villahousua, ihan varuilta, ettei vaan pääse sitten oikea talvi yllättämään kiireisenä aamuna ainakaan.

Puissa näkyy vielä yllättävän paljon värikkäitä lehtiä. Ihastelin mm. lehtikuusta - sen kauniita kullan- ja kellanhohtoisia neulasia.

Siinäpä sitten latvuksia töllistellessä mieleeni putkahti jostain syystä kultahileet ja niistä taas luontevasti, ajatusten aasinsiltani, johti isänpäivä- sekä joulukorttiaskartelumietteisiin. Niiden värkkäilyjen kanssa on melkein joka ainoa armon vuosi tahtonut käydä niin, että olen hyvissä ajoin kyllä ostellut kaikkenlaisia ihanaakin ihanampia askartelu- ja korttitarvikkeita alelaareista, vaan sitten ne itse askartelut ovat jääneet jostain ihmeen kumman syystä niin viime tinkaan, että olen joutunut lopulta lähes henkihieverissä kauppaan juoksemaan valmiiden joulutervehdysten ostoon.

Vaan..jospa tänä vuonna katkaisisi tämän korttikierteen. Kaivelisi nuo valtaisaksi edellisinä vuosina kertyneet askartelumatskukasat esiin ja alkaisi iltapuhteena jo jotain väsäilemään. Aloittaisikohan ihan jo vaikka tänä iltana isäpäiväkortin...
...suunnitelusta...
...ainakin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)