syysloka

syysloka

perjantai 16. syyskuuta 2016

Elämää vain..ja illalla Vain Elämää. Jeeee!

Perjantai mennyt ihan normaalissa arjen raadannassa ja rutiinessa.
Iltapäivällä eräjorman kanssa viikonloppuostoksia tehtiin perjantairuuhkissa, sen jälkeen rentoutumista ulkoillen ja värikylläisiä syyskuvia metsästäen. Kuvien suhteen oli hieman pettymys. Ei oikein sattunut reitille sitä värikirjoa, mitä toivoin jo kohtaavani. Mutta hienoa, että se paras luonnon väriloisto on vielä edessäpäin.

Joutsenparvi teki lentoharjoituksia järven päällä, vaan mukana olleella objektiivilla oli turha hyvistä kuvista niin kaukaa räpsittynä edes haaveillakaan. Ihasteltiin sitten lintuja tyynellä järvellä ihan muuten vaan.

Ulkoilut, treenit ja pakolliset rutiinit on nyt sitten hoidettu. JA ON..
Aika valmistautua iltaan! Suihkuun tuossa kohta illan kähmässä hiippailen ja sen jälkeen puen "romantiikan tappajan", eli pehmeän, puuvillaisen ja pitkän Raita- yöpaitulin ylle sekä unisukat jalkaan. Puhelimet ja muut häiriötekijät pois. Kynttilävalaistus sekä jotain perjantaihyvää käden ulottuville...hmm..se on joko pop cornia, banaanista tehtyä "jäätelöä" tai lasi punkkua. En ole vielä tehnyt päätöstä, minkä näistä kolmesta herkusta tähän odotettuun "ensi-iltaan" valitsen ;)
Mutta voe tätä elämätä, mitenkä se onkin aina välillä ihan lupsakkaa...ja onpa kiva, että on taas viikonloppu edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)