syysloka

syysloka

keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Syyssunnyday

Kylläpä on ollut taas aivan fantastisen upea sää.
Hammasta kiristellen olen manaillut, kun en päässyt metsikköön tai valokuvausreissulle. Aamulla oli nimittäin aivan häkellyttävän hieno usva ja sen haihtuessa, tuli esiin upea syksyinen valo - kirkkaan siniseltä taivaalta.

Päivä on muuten ollut aika tavanomainen, ei mitään "haippeja".
Tarjouksesta raahasin tuossa taas kassillisen lankoja, kun nyt on uusia ideoita pää täynnä toteuttamista vailla valmiina. Pieniä vastoinkäymisiäkin ollut, mutta myös ilonhetkiä. Löytyi taas ihania joululahjoja paketointia odottamaan ja makoisat kylmäsavulohileipäiltapäiväkahvit maistuivat kehvelin hyvälle.

Mutta nyt minun pitää päästä hetkeksi puikkoja kilkuttamaan ennen Qigong treeniä.
Niin, tosiaan, jäänyt mainitsematta, että olen aloittanut uuden harrastuksen; Qigongin. Se on Kiinalainen laji, joka muistuttaa Taiji:tä, muttei ole samalla lailla taistelulaji- ,vaan terveyspainoitteinen suuntaus. Ei mitään hurjaa sykerääkkiä, mutta toistojen myötä hienkin saa pintaan ja lihaksille kuormitusta. Liikkuvuus ja notkeus on lisääntynyt ihan selkeästi jo muutaman kerran jälkeen. Parasta kuitenkin on sen tuoma hyvä, seesteinen ja todella energinen olo! Omiaan tämä liikuntamuoto tälläiselle hötkypäälle, jolla on koko ajan "sata rautaa" mielessä ja tulessa - tasapainottaa ja rauhoittaa oikealla tavalla, hyvää energiaa kuitenkin samalla lisäten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)