syysloka

syysloka

perjantai 30. syyskuuta 2016

Ihan pieni vielä

Puolivuotias.
Niin pieni on vielä tämä blogi, jonka puolivuotispäivää tänään vietetään.
Paljon se on iloa tuonut tekijälleen; jäsentänyt päivän mietteitä, ollut mietteissä launataisaunan löylyissä, tuonut uusia harrastuksia ja saanut tutkiskelemaan itseään ja ajatuksiaan välillä vähän keskittyneemmin tässä hektisessä maailmanmenossa.

Katsellaan nyt sitten vielä ainakin toinen puoli vuotta lisää, että millaiseksi mahtaa tämän välillä vähän hassunkin "pikku kaverin" kokonainen vuosi rakentua.

Heh! Valtavat määrät sitä on jo tässä ajassa kuvia tullut otettua!
Tässä on vain pienenpieni pintaraapaisu kuvakoosteena blogitaipaleeltani. Ihanaa, että nämäkin hetket on kuvina taltioitu näihin puolivuotisiin blogipäiviin.

Jännittävää oikeastaan ajatella, millaisia talvipuolivuotispuoliskon kuvista sitten tuleekaan. !?
Syksy ja kesä on ollut ainakin ihanan värikylläistä. Talven väri- ja tunnelmamaailma saattaa olla täysin erilainen, mutta se jää nähtäväksi, katsotaan mitä tuleman pitää :)6 kommenttia:

 1. Nyt sain viimein aikaiseksi kommentoida tänne ihanaan blogiisi! Olen vain tähän asti nautiskellut ; ) Isot onnittelut puoli vuotiaalle blogillesi!! Se on maljan noston paikka! Bigfootitkin vieressä seuraavat ja häiriköivät..Toivottavasti ei tule hirveästi kirjoitusvirheitä. Terveisin siskosi Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos Systerille ja terveiset Bigfooteille sinne!! Kiva kuulla, että seurailet horinointejani!!!!!:)

   Poista
 2. Hei, kiitän ihanasta blogista, ja onnittelut synttärien johdosta. Kommentoin taannoin minimetsääsi ja pidin siitä(kin) kovasti. Täytyykin opetella kommentoimaan enemmän :-).

  VastaaPoista
 3. Hei ja Kiitos!. Eihän nämä vasta kuin puolivuosikkaat, mutta itselle jännä välitilinpäätös, joten piti mainita ja tehdä tämmöinen kooste. Kiva on kommentteja saada, mutta saa lueskella ihan muutenkin vaan, eli rennosti vaan, niinkun blogin pitäjäkin tohinoi.

  VastaaPoista
 4. Onnea puolivuotiaalle blogillesi! Toivottavasti saa vielä jatkoa!! Tämä on minulle eräänlaista terapiaa :) Käyn aina usein lueskelemassa ja ihastelemassa kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 5. Hei! Lämmin kiitos ja ihana kuulla, että tämä tuottaa iloa myös jollekin toisellekin kuin pelkästään itselleen :). Minulle tämä on tietynlaista "päiväterapiaa", ja tuntuu kivalta nähdä sitten kuvienkin kautta, millaiseksi vuosi on elämässä muodostunut, niin..että kyllä tässä ihan koko vuosi nyt ainakin postaillaan, kuvataan, kertoillaan päivän päällimmäiset aatokset ja katsellaan miten tämä "pikkuinen" tästä kehittyy.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)