syysloka

syysloka

maanantai 26. syyskuuta 2016

Möllimaanantai, mihin se vilahti taas...

Nyt on ollut sellainen maanantai, ettei ole meikäläisellä ollut oikein sitä pientäkään ylimääräistä hetkeä iltapäivästä, että olisi tänne kerinnyt päivän purkauksen turinoida.

Paljon on ollut asioita ja ajatuksia työstettävänä. On tehty syys- ja tuotehankintoja. Mietitty terveyttä ja sen tärkeyttä ihmisen elossa, riehutta Qigongin tahtiin ja mitä kaikkea muuta. Touhuttu ja tuumailtu niin paljon, että pää tuntuu tällä hetkeltä sellaiselta jättipäältä, joka huojuu siinä jossain nenäsumute mainoksessa, mikä telkkarissa nykyisin pyörii...tiedättekö, se mainos jossa ukkelin pää pullistuu suhteettomaksi niistäessä. Minua (yksinkertaista ihmistä) se mainos naurattaa kovasti. Hyvin ovat osanneet kuvata sen tunteen, kun on nenä pahasti tukossa. Päähän siinä melkein paisuu. Sama tunne voi tosin tulla siitäkin, kun on vähän liikaakin kaikkea hoidettavana ja mielenpäällä.

Joo, taitaapi olla meikäläisen nukkumaanmenoaika näiden juttujen perusteella.

Päivän kuvana laitan nuo omituiset sienet!? Mitä ihmeen hattivattimaailman vaaleanpunajalkaisia sieniotuksia nuo ovat. Tupakan natsojen ja hattivattien risteymiä :D :D Eriskummallisia olivat. Nuo täytyy kyllä vielä selvittää, jahka joskus ennättää....

Ps.  Tähdennys tähän vielä, että en, en siis syönyt niitä sieniä, vaikka tämän lievästi sekavahkon postauksen perusteella joku äkkinäinen voisi näin kuvitellakin, että jotain tuntemattomia sieniä siellä on tainnut tulla maisteltua...Ei ole. Olen vain yksinkertaisesti jo yliväsymyksen puolella :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)