syysloka

syysloka

perjantai 17. helmikuuta 2017

Aikaan avokaadojen

Avokaadot ovat nyt niin edullisia ja hyviä, että olen niitä kaupasta suorastaan kassitolkulla kotiin kantanut.

Tulee syötyä siis "kaadoa" joka päivä jossain muodossa. Avokaadon puolikas, johon ripottelen vähän fetamurusia, on suosikki-iltapalaseni.

Laitoinpa tässä männä päivänä yhden avokaadon sosekeittoonkin ja siitähän muotoituikin oiva ja lämmin smoothie. Piti ihan se tähän muistaessani nyt ylöskirjata, sillä haluan tehdä sitä pikaista sosesopppaa kyllä toistekin. Ihastuttavan lempeää, pehmeän samettista, täyttävää ja masua hivelevää oli.

Yksinkertaisuudessaan homma meni näin, että suolalla ja kurkumalla maustetussa vesitilkkasessa kiehautin/ höyrystin reilun palasen kukkakaalia pienittynä ja porkkanan raastettuna (nopeuttaa valmistumista). Iskin pehmenneet kasvikset liemineen blenderiin ja perään avokaadon sekä lirauksen maitoa. Lämmin soppasmoothie oli valmis. Päälle ripostelin vähän fetamurusia.

♥ ♥ ♥
 
Vaan nyt on aika viskata korkkarit koivista ja virittäytyä viikonlopun taajuudelle. Suunnitelmissa ainakin kalasopan keittoa ja ulkoilua, mutta tänään tunnen vain kutsumusta vaakatasoon...(taisi olla muumipapan suusta tuokin lause...)

2 kommenttia:

  1. Muumipapan suusta onkin tullut hyviä lauseita, niin kuin myös tuo blogisi bannerissa oleva:)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. "Muumilaakson väeltä" löytyy huiman paljon viisautta ja hienoja lauseita; huomaan poimivani niitä yllättävänkin usein tätä elämänmenoa kuvaamaan ja tiivistämään;) Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua sinnekin!

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)