syysloka

syysloka

torstai 9. helmikuuta 2017

Paluu pakkaseen ja paisteeseen
Eilen pakkanen paukahteli sen verran kipakoissa lukemissa, eli toivomiani kevään merkkejä, auringon lämmittävää vaikutusta lukuunottamatta, ei oikein vielä näkynyt. Linnut pysyttelivät piiloissaan, metsäpoluillakaan ei näkynyt muuta kuin satunnainen tikka ylilennolla ja parit varislinnut. Kettujen ja jänisten jälkiä risteili kyllä pelloilla ja metsäreiteillä runsain mitoin.

Kepsuttelimme menemään erilaisissa maisemissa, niin metsissä, pelloilla, järvien jäillä ja jokien varsilla. Tähän tuli tehtyä kuvakooste järvenjäältä, muista maisemista tulee varmaan laiteltua kuvaa sitten sitä mukaa, kun päivän tarina antaa aihetta.

Ps. Jalkapatikalla liikuimme, emme siis kelkoilla, vaan niiden jälkiä pitkin oli hyvä hankiaisella tallata.

Mutta, ettei mene ihan eilisessä elämiseen. Torstaissa mennään, eikä päivässä oikeastaan ole erikoisempaa mainittavaa. Paitsi, että! Luin otsikon, jotta alkuviikolle povaavat jopa parikymmentä astetta lauhempaa säätä. Tarkenee niissä lämpötiloissa vaikka ystävänpäivänä rusettiluistella. Viikonloppuna voisi laittaa herneitä versoamaan. Tulee kotiin nopeasti keväistä fiilistä ja hyvää syötävääkin ovat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)