syysloka

syysloka

lauantai 4. helmikuuta 2017

Luminen lauantaiaamu

Yön aikana oli tullut vähän lunta maan peitoksi. Pyörä oli yön pihalla, niin sai aikansa sitä lumesta ja jäästä puhdistella, ennenkuin pääsi sinkuttelemaan. Hyvä sää oli fillaroida, pieni pakkanen ja aura-autot olivat tehtävänsä hoitaneet; sai vain poljeksia teitä pitkin ja poikin.

Kävin kaupoissakin pyörähtelemässä, ihan vaan huvikseni. Lähti sieltä jotain matkaankin taas: Icepeakin vettä hylkivä ja hengittävä ulkoilutakki, ystävänpäiväkorttitarpeita, kotimaista valkokaalia ja sitruunoita.

Vaatteita on tullut nyt viimeaikoina ostettua ihan liikaa😞. Alkaa tulla jo takeistakin runsaudenpula. Mutta kun; nyt on alennuksista saanut niitä ulkoiluvaatteita, joita en ennen ole raskinnut kuin käydä ohimennen hipelöimässä, hurjanedullisesti! Täytynee ruveta tässä ihan koht´sillään vielä touhuamaan ja vaatekaappeja läpikäymään. Pistää entistä ryntettä kiertoon taas uuden alta, ei määräänsä enempää takkejakaan ihminen tarvitse. Enkä aio ostella pitkiin aikoihin mitään muuta vaatelisäystä, sillä nyt on välikausi- ja kesäulkoiluasut hankittu; niillä pärjään pitkään, kun ovat ovat malliltaan, väriltään ja materiaaleiltaan sellaisia, että kestävät aikaa sekä käyttöä.

Hiphei..muistin juuri, että tänään tulee taas Putouskin, on se tää lauantai niin ihana päivä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja tervetuloa toistekin :)